Woningaanbod

Jansen Bouwontwikkeling

Divers woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling

44 woningen in fase 1A en 17 woningen in fase 1B

In fase 1 bouwt Jansen Bouwontwikkeling in totaal 61 woningen. In fase 1A worden 44 woningen gerealiseerd, verdeeld over verschillende woningtypes: 2 vrijstaande woningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 20 hoek- en tussenwoningen. In fase 1B worden nog eens 17 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd, waaronder 10 starterswoningen!

Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Schrijft u zich dan op de website www.nieuwbouwwerkendam.nl in voor nieuws over dit woningaanbod.

Bekijk het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling

Woningaanbod fase 1A en 1B

Nu in verkoop!

De woningen van fase 1B zijn op 13 oktober 2022 om 12.00 uur in verkoop gegaan. Het woningaanbod betreft 17 hoek- en tussenwoningen in de buurt 'In 't Veld', waaronder ook 10 starterswoningen.

Op 24 november 2022 om 12.00 uur is de verkoop gestart van 4 levensloopbestendige woningen van fase 1A. Inschrijven kan tot maandag 12 december om 9.00 uur.

Alle verkoopdocumentatie van deze woningtypes is nu op de projectwebsite te vinden, waaronder de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure. Bij De Makelaars van Altena in Woudrichem kan je terecht voor de volledige meerwerklijst en voor vragen over de woningen.

Bekijk de woningen op de klikbare kaart