Woningaanbod

Jansen Bouwontwikkeling

Fase 2A

30 koopwoningen | 4 juli 2024 in verkoop

Zet donderdag 4 juli a.s. in uw agenda! Dan start om 16.00 uur de online verkoop van de 30 woningen van Jansen Bouwontwikkeling in Achter de Schans fase 2A. Op de website zijn nu onder meer de impressies en plattegronden van de woningen te zien. Schrijf u in en zet alvast de voorkeuren voor de woningen in uw account.

De woningen van Jansen Bouwontwikkeling in Achter de Schans fase 2A liggen in de woonbuurten 'Op de Rieteilanden' en 'In 't Veld'. De vrijstaande woning, 4 levensloopbestendige en 4 twee-onder-één-kapwoningen van 'Op de Rieteilanden' zijn ontworpen door Schippers Architecten. De 21 hoek- en tussenwoningen van 'In 't Veld' zijn ontworpen door CIER Architecten. In de woonbuurten wordt het waterrijk en groen wonen. Lees meer over de woningen op de website en geef nu alvast uw woningvoorkeuren door

Bekijk het aanbod op de website

Divers woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling

Vooruitblik naar fase 2

Informatie over de koopwoningen die door Jansen Bouwontwikkeling in fase 2 worden aangeboden is te vinden op de projectwebsite van Jansen Bouwontwikkeling: www.nieuwbouwwerkendam.nl. U kunt zich daar inschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven over deze koopwoningen. Ook in fase 2 is het woningaanbod divers. Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Op de Achter de Schans homepage is de interactieve kaart van fase 2 te zien. De locatie van dit woningaanbod is blauw gemarkeerd. Het is de verwachting dat de eerste woningen van deze tweede fase medio 2024 in verkoop gaan. Bij Dé Makelaars van Altena in Woudrichem kunt u terecht als u interesse heeft in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling. De onderstaande impressie laat de hoek- en tussenwoningen zien die in fase 2 door Jansen Bouwontwikkeling worden aangeboden.

Naar de website www.nieuwbouwwerkendam.nl

Woningaanbod fase 1 | Alle woningen verkocht

44 woningen in fase 1A en 17 woningen in fase 1B

In fase 1 bouwt Jansen Bouwontwikkeling in totaal 61 woningen. In fase 1A worden 44 woningen gerealiseerd, verdeeld over verschillende woningtypes: 2 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 20 hoek- en tussenwoningen. In fase 1B worden nog eens 17 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd, waaronder 10 starterswoningen!

Bent u geïnteresseerd in de woningen van Jansen Bouwontwikkeling? Op de website www.nieuwbouwwerkendam.nl vindt u het woningaanbod.

Bekijk het woningaanbod van Jansen Bouwontwikkeling

Fase 1A en 1B

Verkoopinformatie

Op 21 april 2022 is de verkoop van de woningen van fase 1A gestart. De woningen van fase 1B zijn op 13 oktober 2022 in verkoop gegaan. Op 24 november 2022 is de verkoop gestart van 4 levensloopbestendige woningen in fase 1A - woningtype R. Vanaf 14 maart 2023 zijn er in de buurt ‘In ’t Veld’ van Achter de Schans Werkendam nog eens 4 levensloopbestendige woningen - woningtype S in verkoop gegaan.

Bekijk de beschikbare woningen op de klikbare kaart