Welkom!

Achter de Schans | Werkendam

Welkom op de projectwebsite van nieuwbouwontwikkeling Achter de Schans in Werkendam. Via deze website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwbouwwijk. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. Het gebied ligt ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys.

In Achter de Schans is ruimte voor ongeveer 300 woningen. Er worden duurzame grondgebonden woningen en appartementen in diverse prijsklassen en categorieën gebouwd, in zowel de koop- als de huursector. Ook komen er vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers. De thema’s water, groen en ruimte komen terug bij de invulling van de nieuwe wijk.

Achter de Schans wordt een woonwijk voor iedereen.

Werkendam

Werkendam is een plaats in de gemeente Altena in Noord-Brabant. De centrale ligging zorgt ervoor dat u snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Werkendam ligt aan de A27 (afslag Werkendam).

.

Ligging

Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans.

Planning fase 1

De eerste fase van Achter de Schans bestaat uit de bouw van 150 woningen. Het bestemmingsplan voor de eerste woningen is inmiddels vastgesteld en naar verwachting worden deze in het najaar van 2021 in verkoop gebracht.
Inmiddels is begonnen met het voorbelasten van de grond om het uiteindelijk bouwrijp te maken. Dit gebeurt door zand te storten, wat een jaar moet blijven liggen. Bij een succesvolle verkoop kan de bouw eind 2022 starten.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Heeft u interesse om te wonen in deze nieuwe wijk van Werkendam? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U wordt met onze nieuwsbrieven op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief >>

Achter de Schans in Werkendam is een samenwerking tussen Gemeente Altena, Van Wanrooij Projectontwikkeling BV en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Gemeente Altena │ www.gemeentealtena.nl
Van Wanrooij Projectontwikkeling BV │ www.vanwanrooij.nl
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl


info@achterdeschans.nl

contact