Woningaanbod

Van Wanrooij Projectontwikkeling

Fase 2A

30 koopwoningen | 4 juli 2024 in verkoop

In Achter de Schans fase 2A worden door Van Wanrooij Projectontwikkeling 30 zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen gerealiseerd in diverse woningtypen, waaronder rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen liggen erg mooi aan het water in een groene omgeving. Dat is dus heerlijk wonen!

In fase 2A biedt Van Wanrooij Projectontwikkeling een zeer gevarieerd aanbod woningen aan:
• 1 vrijstaande woning
• 4 tweekappers
• 4 levensloopbestendige tweekappers
• 21 rijwoningen: van kleine starterswoningen tot een royale hoekwoning met zij-uitbouw

Bekijk de beelden van de woningen en lees meer over de start verkoop

Divers woningaanbod door Van Wanrooij Projectontwikkeling

Vooruitblik naar fase 2

Informatie over de koopwoningen die door Van Wanrooij Projectontwikkeling in fase 2 worden aangeboden is op de projectwebsite van Van Wanrooij Projectontwikkeling te vinden. U kunt zich daar inschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven over deze koopwoningen. Ook in fase 2 is het woningaanbod divers. Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Op de Achter de Schans homepage is de interactieve kaart van fase 2 te zien. De locatie van dit woningaanbod is roze gemarkeerd. De eerste koopwoningen van deze tweede fase start medio 2024. Over de verhuur van de woningen en appartementen van fase 2 volgt later meer informatie. 

Naar de projectwebsite van Van Wanrooij Projectontwikkeling

Fase 1 - Alle woningen verkocht

Divers aanbod

Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft in Achter de Schans fase 1 diverse woningen aangeboden: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Bekijk de woningen op de projectwebsite van Van Wanrooij en schrijf u via de button 'Volg project' in voor het ontvangen van nieuws over de woningen van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Naar het woningaanbod van Van Wanrooij Projectontwikkeling